helgen!

Just nu sitter jag här hemma och bara njuter av ensamheten och tystnaden. Jag har för det mest musik på när jag är hemma men just nu var det så himla skönt att bara stänga av den och ha det helt tyst.
Helgen har varit jätte bra. Igår fick jag besök av Lisa. Hon kom med tåget kl 14.00 så Sarah "hämtade# mej på Kiwi när jag slutade och så tog vi t-banan till centralen och mötte upp Lisa. Vi gick hem och käkade sallad, uppdaterade oss lite för att sedan gå till Park och dricka öl och prata ännu mer skit. På kvällen var det förfest här hemma. Många av dom vi brukar festa med var borta denna helgen så det blev en förfest med bara tjejer. Men fan vad kul det är. Vi gick till devilla och röjde som fan. Dansade den så kallade "knarkdansen" haha och shotade:)

Kvällen började lida mot sitt slut och jag ska inte avslöja riktigt på vilket sätt den avslutades. Jag var dock ganska missnöjd när jag kommer hem efter att ha fått ett sms av Sarah att det är efterfest och så ligger hon och sover. Suck! aja jag måste i alla fall in på hennes rum och diskutera lite viktiga frågor. Bland annat om hur vi tar fisk från Somalia som svälter för att tillveka kosttillskott. Blev inget vettig diskution direkt och Anna avbryter mej och vi låter dom små tussorna vara i fred. Inne på Annas rum fortsätter diskutionen, hum vad ska det bli av oss. Vad vill vi göra av våra liv i framtiden? Bli kända, kreativa eller kontorsnördar? Vet inte rikgtigt vad vi kommer fram till men jag tror att det var nått jävligt bra! hahah

Idag har jag och Lisa käkat hamburgare och druckit milkshake på Ryes, så gott!! Sen tog vi tricken till centralen och sa hejdå.. tråkigt att det gick så fort men jag hoppas på ett återseende snart igen!

Ikväll blir det Annas pannkakor:)

kom nu våren!

Jag ska inte tråka ut er och berätta om hur dåligt jag har mått sen jag kom tillbaka till Oslo efter min lediga vecka i Växjö. Jag kunde jobba en dag sen var det kört. Övre luftvägsinfektion! Mindre kul.
Nåja nog om det!

Annars kändes det bra att vara tillbaka.  Solen skiner och det börjar sakta gå mot den bästa årstiden jag vet, våren! Visst älskar jag sommaren men det är nått speciellt med våren. Folk börjar vara ute. Den tunga vinterjackan slängs upp på vinden och fräknarna på näsan blir alt mer färgglada. 10 grader efter vinderns kyla kommer kännas som 25-30!

Nu när jag varit sjuk har jag läst ganska mycket. Var på biblioteket och lånade en bok på engelska igår. Twilight som många säkert har sett på film! Den är riktigt bra och jag är förvånad över hur lätt det är att läsa på engelska. Jag funderar ju fram och tillbaka på vad jag ska göra till hösten. Men det lutar ganska mycket åt London nu. Läsa lite engelska och jobba.

Tror att jag ska försöka gå ut lite. Vet inte om det är så bra men jag orkar inte vara inne mer. Lite sol kan inte skada!

Hej då!

lite musik!


















ENJOY:)

RSS 2.0