idag är det torsdag TORSDAG!

Idag är det torsdag. Har varit sjuk två dagar nu men ska gå till jobbet idag. Ganska mulen dag men det känns som att sommaren är här på riktigt snart. Nina ska förmodligen jobba sin första dag på lektarn idag, en uteservering nere på Aker Brygge. Alla är på jobbet nu så jag är hemma själv. Ligger i soffan och läser Ulf Lundells bok "Jack". Riktigt bra måste jag säga. I helgen var vi på liseberg med jobbet. Fick en kick av att åka karuseller igen. Kändes bra att få tillbaka lite adrenalin i kroppen.  Jag och Fanny stannade kvar i Göteborg och passade på att hälsa på Alex. Lisa var tyvärr i Växjö men det va trevligt att träffa Alex igen. Vi käkade falafel och kollade på Wallander men det blev som vanligt mest massa prat under filmens gång.

I helgen kommer Annie och co hit. Det blir hejdå fest på devilla. Fick en flaska vin av Josefin när dom var här och hälsade på så tänkte förtära den imorgon. Sjukt vad man hela tiden längtar till helgen. Är det vad man ska leva för? Helgen, två dagar i veckan. Vardagen här i kollektivet är verkligen ingenting att förakta men det är ändå på helgerna men verkligen lever. Full och glad! Borde hitta på mer om dagarna men det känns som att det kommer med sommaren. Då kan man ta bussen till huk och ta en kvälldopp, sitta på en filt i en park eller dricka en öl på någon mysig uteservering. Det är sjukt ändå att man bor i ett land där större delen av året går åt till innesittande framför en dumburk. Sugen på mer sydliga breddgrader till hösten.

Har fått klagomål av grannarna, vi har tydligen för vila fester. Tänkte sätta upp en lapp.
"Vi beklagar djupt om vi har stört er på nätterna och om det ligger fimpar och glas utanför vår balkong. Vi vill be om ursäkt och tänkte därför bjuda alla på fest. Lördag kl 22 då smäller det igen"
haha tror inte tanten på tredje våningen som har samlat ihop en klagolista kommer uppskatta vår gest så tror ändå att vi skippar den lappen och ligger lågt ett tag. Men det hade varit lite kul tycker jag!

Nehe nu ska jag läsa lite till i min bok innan jag tar tricken till majorstua
puss och kram

RSS 2.0