hard working woman!

"Narkomaner är vi, arbetsnarkomaner förgäves"

Nina Rostern 12.02.10

I vår hall hänger en whiteboard tavla där vi skriver massa visa saker till varandra. Idag vaknade jag till detta citatet. Men just idag vet jag inte om jag vill hålla med. Jag jobbade igår kväll sent. Det var helt knas när jag kom till jobbet. Två hade gått hem tidigare och inget hade blivit gjort. Men i lugnt tempo, för det hjälper inte att stressa, börjar jag beta av mjölkkylen, frukten och köttavdelningen. När min chef ringer och frågar hur det går så tror jag att jag har läget under kontroll. Men ack så fel man kan ha. Brödet ser för jävligt ut, bananerna börjar redan ta slut, fan nu vill Stefen ta pause...herregud detta går aldrig! Panten är full! haha. Sån tur väl har Frida insett att vi inte kommer klara oss en man kort en fredag eftermiddag när alla ska stor handla så hon kommer och hjälper till. Med henne och två till i kassan börjar min stress bli mer påtaglig och jag hinner inte mer än fylla på nått innan nått annat är slut. Och uppgiften att hålla butiken i ordning är närstan omöjlig. Framåt sju åtta tiden börjar det lugna ner sej och Frida går hem. Puh vilken dag!

Idag vaknade jag av ett sms: HANNA 31 tusen upp igår! Herregud va bra!! Bra jobbat igår!
Och visst blir man glad då. Sen i sommras när jag började har vi varit ett helt nytt gäng på Kiwi och siffrorna stiger! Så visst hade jag kanske hellre varit hemma och spelat rock band med grannarna en fredag men jag gillar ändå mitt jobb och det är så kul när man känner att allt slit börjar löna sej.
Nog om jobb.
Idag är jag ledig!!

Så vad ska man hitta på idag då.
Tänkte att jag skulle ha en slapp förmiddag och bara kosa mej!
Vid 4 ska jag gå bort och möta upp sofi på veromoda och så ska vi fika.
Ikväll ska vi på nån typ konsert/klubb med Adam Tensta och några andra norska hiphoppare, Anna och Fanny var ju med och dansade i en norsk hiphop video, och dom ska med uppträda så vi står på gästlistan! Jag har föresten sett videon och det blev jätte bra. Den ska bara redigeras lite till sen kommer den ut på youtube så att alla kan se den.

Hoppas ni för en föträfflig lördag alla underbara människor!

rosa toa!


Just nu målar vi om på toan!
haha det blev rosa!
Vad passar bättre i ett kollektiv med sex tjejer än rosa på toan!?
Vi får se vad dom andra säger när dom kommer hem. Haha!







lycklig=framgång?

Och vad är nu framgång? Och vad innebär det att man är lycklig? När, om, hur och varför blir man lycklig eller framgångsrik. Både begreppen gör mej otroligt förvirrad. Nästan arg!

"Den sa
Ja är en blåval
Jag kan ta dig härifrån
Från din öde ö
från dina papper och pennor
du är en förlorare
men
du kan gämmas i min mun
en människa är inte tung
att bära på För
Vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hey
ja vad ska det bli av mig..
Men vad ska det bli av dig
Men vad ska det bli av dig, hey
Ja, vad ska det bli av mig
Men vad ska du bli?
men vad ska bu bli?!
Men vad ska du bli?
men vad ska bu bli?!
Ja, vad ska det bli av mig"


jag kan inte formulera mej bättre själv, tack Laleh!


RSS 2.0