Round my hometown

Växjö, växjö, växjö!
Känslan av att rulla in på spåret i Alvesta och med bara 10 minuter till Växjö är speciell. Jag både gillar och ogillar den. Jag minns förstå gången jag skulle komma hem från Sandefjord efter drygt 4 månader hemmifrån. Haha sån tur väl hade jag Oskar med mej som fick stå ut med mitt obalanserade sinne. Jag tror att mycket av känslorna hade att göra med situationen jag befann mej i när jag lämnade Växjö. Just då fanns inget annat alternativ än att bara åka. Hade jag vatt kvar hade jag nog fastnat i mina gamla vanor och fortfarande varit i ett förhållande som varken stärkte mej eller som gjorde mej lycklig. Jag måste säga att idag är jag väligt glad att jag tog beslutet att flytta! Nu har jag som sagt vant mej vid att komma hem på besök och insett att Växjö inte är mitt nuvarande hem och med tiden har jag även släppt jobbiga tankar på mitt dåvarande nästan destruktiva förhållande. Idag gläds jag åt att träffa mina vänner och min familj. Inser dock att det är inte jätte många kvar av gamla gänget kvar här hemma.

Idag har jag ätit middag med mamma, Jörgen, mormor, morfar, Sassa och lilla Sofia! Det va mysigt att bara va hemma och Sofia har redan blivit 7 månader!! Hon är verkligen världens sötaste!!
Ska lägga upp en bild på henne sen så ni får se.

Imorgon ska jag först träffa pappa. Sen har måste jag köpa en ny kamera. Råkade ju slarva bort min i dimman på justitsen! Men men så kan det gå. Tror inte att jag ska gå så mycket närmare in på den kvällen. Den slutade i alla fall med att jag satt på tricken med en sko och en morgontoffla kl 8.00 på morgonen! Haha!
Sen ska jag på fest hos Hannas kompis Maria på kvällen! Ska bli kul men är såå sugen på att dra till deluxe sen så vi får se om det blir utgång. Och på lördag bär det av mot Göteborg!

Om jag köper en kamera imon så kommer det bilder inom kort, promise!

Puss på er!




Måndagsbarn!

Har ni tänkt på hur mycket som handlar om inställning. Vaknar du en måndag och tänker, Usch vilken grå kall och jobbig måndag och jag måste gå och jobba så blir hela dagen så men vaknar du och tänker, Åh det är en ny vecka men nya utmaningar och jag har ett jobb som jag trivs med, Fan vad jag gillar livet! Då blir verkligen vardagen mycket bättre! Ibland kan jag komma på mej själv att gå och tänka negatvia tankar men så fort jag kommer på mej så börjar jag tänka om och det hjälper jätte mycket. Någonting som också får mej på väldigt bra humör är träning. Igår var jag och Anna på hip hop och det va verkligen as kul, fick så mycket energi!

Idag tog jag en lång promenad på förmiddagen nerför Bogstaveien genom Slottsparken ner mot Karl-johan och upp mot Birkelunden. Jag måste säga att jag uppskattar hösten. Det är så mycket vackra färger och alla har så mysiga kläder! Från vår balkong ser man verkligen att årstiden förändras och det är så häftigt! Jag älskar att koka te på morgonen och sätta mej på balkongen och läsa med varma kläder och en filt!

Ha en härlig måndag allihopa och glöm inte bort att njuta av det lilla!


En bild från vår balkong!

En dag i soffan!

Vaknade nu kl halv ett och känner att Sandefjord får bli en annan helg. Är så sliten och vill bara ligga i soffan hela dagen. Ska kolla på massa webb TV, dricka te och äta frukt och grönsaker. Haha det är planen för min lördag. Kom inte hem från jobbet före 24.00 igår, vi hade en som snodde öl på kvällen. Det var en som stod i kön till kassan som tipsade mej, tyvärr pekade han ut ett gäng som det visade sej att det inte var. Så tjuven slapp undan, typiskt!
Sen var det ett gäng ungdomar inne och letade efter dålig frukt. Vi har en garati på Kiwi så om man köper en dålig frukt så får man dubbla priset tillbaka. Så det kommer ganska mycket folk som bara letar efter dålig frukt och köper den för att direkt på plats få dubbla pengar tillbaka! Igår hade vi verkligen ränsat bort jätte mycket dåligt men dom lyckades ändå hitta lite. Så dom fick väl 100 kr som dom sen skulle dela på alla 7! hahah men men alla har vi oika sätt att få in pengar på.

Nu ska jag äta frukost och kolla på "Färjan". Jag såg det för första gången igår men Anna och skrattade så sjukt mycket. Det är ju helt galet vad udda människor det finns på vår planet alltså. Jag trodde länge att dom spelade men det visade ju sej att dom bara var fruktansvärt speciella! Ibland blir man nästan lite rädd för mänskiligheten.

Här i Oslo är det en ganska grå dag men det är perkeft, då behöver man inte få dåligt samvete för att man bara är inne. Ha en härlig lördag allihop!
Som man säger här i Norge: Ha de!

Fredag!

Jag vill ha fredag idag...
Och så kom den, helgen!
Min dag började med ett svettigt spinningpass. Det va as gött efteråt men ganska jobbigt pass. Det var ett tag sen jag gick på spinning och det kändes! Men som sagt nu efteråt sittandes i soffan med i håret inpacking en kopp te så känns det riktigt bra! Tyvärr kommer det inte hända så mycket mer idag. Ska jobba till halv 12 så får se om jag pallar gå ut sen eller om det blir hem och ta det lungt. Är ledig på lördag så jag funderar på att åka till Sandefjord. Cissi skulle komma dit nu i helgen kanske. Det hade vatt as kul att åka dit och festa alá 08. När man tänker tillbaka så  var det väligt mycket roliga fester i Sandefjord. Det va alltid nått kollektiv som hade fest och alla var alltid välkomna. Och alla hade ju pengar så alkohol var det ju ingen bristvara!  Verkligen ett år jag kommer minnas i hela mitt liv.

Här kommer två bilder från Sandefjord!


Det var nått med att danssa i soffan, Haha Lisa S kom du ihåg när vi välte soffan i er lägenhet!?


Det var välgigt vackert!



Lite bilder!

ännu en staty!
På vägen hem från en gratis konsert med Veronica Maggio i somras hittade vi lite statyer!haha vi spanade in lite statyer på vägen hem från en gratis konsert med Veronica Maggio i sommras, bilden är stulen från Fanny!

Lite bilder från i sommras när vi var på väg hem från en gratis konsert med Veronica Maggio. Vi hittade lite statyer:)

Här är Fanny som jag jobbar och delar rum med här i Oslo!
Fanny och jag på förfest i Töyen!



Jag och Tilda festar loss!



Haha kolla john:)

Bokat och betalt!

Nästa helg kommer jag till V-town! Ibland känns det som att man behöver ett break i vardagen och ta ledigt och åka hem. Sen jag flyttade hit i maj har jag bara vatt hemma en gång så nu är det dags igen! Kommer nog kännas lite konstigt att komma hem. När jag är hemma spenderar jag nästan mer tid hos Alex än hemma och nu bor hon inte kvar. Och ingen Elin och ingen Lisa! Men Sanna, Nina, Malin och Hanna är kvar så det är skönt det! Får passa på att umgås med min familj som tyvärr annars lätt bli bortglömda på mina hemvisiter.. eller inte bortglömda men man har helt enkelt så mycket att göra och så många att hinna träffa.

När man är hemma så sällan som jag är så är det ganska mycket känslor som dyker upp när man kommer hem. Det känns som att tiden har stått stilla på nått sätt. När jag bodde i Växjö så var det verkligen som hela min värld. Man tänkte inte på att livet hade så mycket mer att erbjuda! Jag måste säga att jag är väldigt glad att jag lämnade min hemstad, även om jag kan sakna mycket av den, så insåg jag ganska fort efter att jag flyttat att jag inte hade så mycket att hämta i Växjö. Men någont man inser ju längre tiden går är hur starka band man har med sina vänner! Även om nån befinner sej i Stockholm, nån i Göteborg, nån i Helsingborg och nån i New York och även om vi inte har setts på ex antal månader så är det alltid så jävla kul när vi ses. Och då är det verkligen som att tiden har stått stilla, på ett positvit sätt.

Nehe nu ska jag in och sova, hoppas att jag inte väcker Fanny som ska upp kl 05.00. Haha måste berätta om i söndagsnatt. Jag jobbar ju mest kväll så jag är uppe ganska sent och jag går alltid och lägger mej senare än Fanny. Så vaknade hon när jag kom in och skulle lägga mej. Så sa hon: Var är vi? Jag svarade: Vi är på vårt rum i Oslo. Då frågade hon vilken dag det var och när jag sa att det var söndag natt och att hon skulle upp och jobba på morgonen sa hon: nej nu var det inte lika kul längre! haha!

Godnatt på er! Imorgon ska jag till Josefin och bli blondare i håret!





Hej allihopa!

Hej hej!
Tänkte att jag skulle dela med mej lite av min vardag till alla som är intresserade.
För tillfället befinner jag mej i vardagsrummet i Oslo, där jag bor i ett kollektiv med 7 andra. Det är väldigt vanligt att man bor kollektivt här i Oslo för det kostar fruktansvärt mycket med eget boende! Men det gör mej ingenting att bo så här snarare tvärt om jag trivs jätte bra! Jag delar rum men en tjej från stockholm, Fanny! Vi jobbar ihop och det va så vi lärde känna varann. Vårt rum består i stort sett av en stor säng och massa kläder! haha.
En liten kort presentation av dom jag bor med: Anna, Fannys kompis från stockholm, en färgstark tjej som är grym på att måla..kommer säkert prata mer om henne sen. Hon bor i ett rum med sin pojkvän Karan, även han från stockholm. Sen har vi två norksa killar, Öyvind och Björn, har inte träffat Björn än för han har vatt i Kina sen jag flyttade in nu i oktober. Det bor även en fransman här som förser hela kollektivet med färskt bröd varje dag då han jobbar natt på ett bageri! Lyxigt måste jag säga, att få gratis bröd alltså! Och så har vi en svensk tjej som heter Sofia. :)

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen laga mat innan jag ska ta på mej min grymt snygga outfit på jobbet. Haha ska lägga upp nån bild på den sen för er svenskar som aldrig har handlat på Kiwi.

RSS 2.0